Manuell medicin

Manuell medicin

Vi erbjuder två former av massagebehandlingar. De kan användas både förebyggande och rehabiliterande.

Massage ökar cirkulationen i kroppen både av blod och lymfa. Ökad cirkulation hjälper musklerna att slappna av och hjälper till att rensa ut slaggprodukter. Under en massage kopplas det parasympatiska nervsystemet på vilket bidrar till att endorfiner och oxytocin frigörs i kroppen. Dessa har en lugnande och smärtstillande effekt och ökar det allmänna välbefinnandet.

Erbjudande under certifiering

Följande erbjudanden säljs som en del av min certifiering till massör. Detta innebär att du som klient ställer upp som referens och godkänner att en examinator från Branschrådet för hälsa tar del av den journal jag upprättar i samband med behandlingen. Eventuellt kan du bli kontaktad av examinatorn.

Massagepaket - 3 st massage (60 min)

Du väljer själv om du vill ha hjälp med ett specifikt problem eller om du bara vill unna dig lyxen av en avslappnande massage. Du förbinder dig till att genomföra alla tre behandlingar inom överenskommen tid. För behandlande massage bör det inte gå varken för kort eller för lång tid mellan besöken, ca 1-2 veckor är lagom.

Pris: 1 500:- för hela paketet
Massage (60 min)
Pris: 550:- (gäller endast under min certifieringsperiod)

Massageformer

Tilläggsbehandlingar vid specifika problem

Akupunktur

Acunova, Aculine och Dry needling. Med fina nålar i specifika punkter på kroppen och/eller i triggerpunkter lindrar vi smärta och optimerar kroppens egen läkande förmåga.

Dornterapi

Vid långvariga muskelspänningar i kroppen kan man få felställningar i leder och ryggkotor. Med hjälp av kroppens egna rörelsemönster hjälper vi mjukt dessa leder och kotor att hamna i rätt läge igen.

LYS - Lift Your Soul

© Copyright Lift Your Soul