Hälsocoach

Hälsocoach

Med ett holistiskt synsätt på hälsa kombinerar vi träning, återhämtning och kost. Vi fokuserar på ett antiinflammatoriskt levnadssätt som främjar hälsa på alla plan. 

Träningen fokuserar på funktionalitet och innefattar rörlighet, styrka, kondition och balans. Återhämtningen är lika viktig som träningen. Vi rör oss som vi vill känna oss och väljer träningsform utifrån kroppens behov. 

Kosten fokuserar på näringsrik antiinflammatorisk mat med mycket vegetabilier. Allt i kroppen hänger ihop och allt vi stoppar i oss påverkar oss både fysiskt och psykiskt. Vi äter som vi vill känna oss och väljer mat utifrån kroppens behov. 

Erbjudande under certifiering

Under min certifiering till personlig tränare och kostrådgivare erbjuder jag några tjänster till ett begränsat antal bokningar. Ta chansen och boka en av platserna! Följande erbjudanden säljs som en del av min certifiering. Detta innebär att du som klient ställer upp som referens och godkänner att en examinator för Branschrådet för hälsa tar del av den journal jag upprättar i samband med behandlingen. Eventuellt kan du bli kontaktad av examinatorn. Du förbinder dig till att så långt som möjligt genomföra alla träffar inom rimlig tid och fullfölja det vi kommer överens om.

Bättre hälsa - kost och träningsgrupp (max 6 deltagare)

Varför vänta till nyår med en förändra din hälsa när du kan börja nu? Vi träffas i grupp vid fyra tillfällen då vi tränar tillsammans och har workshops med olika teman. Utöver det kommer du och jag träffas individuellt vid fyra tillfällen mellan de gemensamma träningstillfällena. Då fokuserar vi på just dig och dina specifika behov. Individuella träffar bokas in separat. De kan även ske över telefon eller videomöte om det passar dig bättre. 

Om du vill ha personlig träning på ditt hemmagym kan du fråga ditt gym om det är ok att du tar med dig din PT dit. Annars ses vi utomhus eller på Elden Community på Sankt Korsgatan i Linköping. 

Schema gruppträffar:

Lör 7/11, 10.00-11.30 - på Elden Community. Träning av bålstabilitet. Workshop om kost.

Lör 21/11, 10.00-11.30 - i Mahoniadalen (utomhus).Träning av kondition och styrka i närmiljö. Workshop om vardagsmotion.

Lör 5/12, 10.00-11.30 - i Vidingsjö motionscentrum (utomhus).Träning i utegym. Workshop om stress och återhämtning. 

Lör 19/12, 10.00-11.30 - på Elden Community. Träning kring rörlighet. Workshop om motivation och fallgropar. 

Pris: 3 600:- per person

Personlig träning

Vill du komma igång med att börja träna, hitta tillbaka till träningsglädjen eller ändra inriktning mot nya träningsmål? Jag kan hjälpa dig på vägen mot en bättre hälsa!

Vi träffas vid fyra tillfällen där vi fokuserar på de behov och mål du sätter upp. Jag hjälper dig att hitta din motivation till förändring och tillsammans utformar vi en plan som ska ta dig mot målet eller målen. 

Pris: 1 800:- per person 


Kostrådgivning

Är du nyfiken på antiinflammatorisk kost? Tycker du det är trist att laga mat eller har tappat inspirationen till variation? Med rätt kost kan du få ett hälsosammare liv och jag hjälper dig gärna på vägen!

Vi ses vid fyra tillfällen och då fokuserar vi på dina behov och mål. Jag kan hjälpa dig finna motivationen till en förändring och tillsammans utformar vi en plan för hur du genomför förändringen samt når dina mål. 

Pris: 1 800:- per person


Personlig träning och kostrådgivning

Vill och behöver du både personlig träning och kostrådgivning men vill inte göra det i grupp? Eller vill du och en vän/partner göra gemensam sak av det? 

Vi ses vid fyra tillfällen och då fokuserar vi på dina/era behov och mål. Jag kan hjälpa dig/er finna motivationen till en förändring och tillsammans utformar vi en plan för hur du/ni genomför förändringen samt når dina/era mål. 

Pris: 2 800:- per person

Vi skräddarsyr också upplägg

LYS - Lift Your Soul

© Copyright Lift Your Soul