Stress-hantering

Stresshantering

Är du småbarnsförälder som inte får en minut över till dig själv? Står du mitt i karriären och har höga krav på dig själv? Känner du stress över att du inte är där i livet där du vill vara? 

Stress har i dagens samhälle blivit ett folkhälsoproblem och är en grundorsak till många sjukdomstillstånd. När vi är stressade tappar vi kontakten med oss själva, vi tappar kontakten med nuet och lever istället i dåtid eller framtid som skapar nedstämdhet och oro. Människan är en del av naturen och behöver kontakt med den för att må bra. Naturen är i sig läkande och ger lugn och välbefinnande.

Det finns många tekniker för att minska stress, de mest beprövade handlar om kontakt med oss själva och vår omgivning. Genom att vända oss inåt och att vara i nuet skapar vi den nödvändiga kontakten med oss själva och omgivningen som leder till harmoni, balans, hälsa och välbefinnande. 

Vi erbjuder flera olika metoder som minskar din stress och istället ökar ditt välbefinnande.

Vi skräddarsyr upplägg för just dig. Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig få mer harmoni i ditt liv. 

LYS - Lift Your Soul

© Copyright Lift Your Soul