Fysisk&mental träning

Qigong

Qigong är en holistisk träningsform där vi tränar både kropp och sinne. Träningsformen, som kommer från Kina, har utvecklats från kampsport och traditionell kinesisk medicin och utövas genom flöden av mjuka och långsamma rörelser. Qigong stärker muskler, ökar rörlighet och balans, minskar stress, ökar koncentration, främjar naturlig andning och ger dig energi. Qi=livskraft.

Qigong passar även dig som har smärta i kroppen eller som av andra anledningar har svårt med konventionell träning. Kontakta gärna mig om du vill veta mer. 

Inre Balans

Inre Balans är en kurs för dig som känner att du behöver verktyg för att kunna varva ner och få kontakt med dig själv. För dig som vill lära känna dig själv inifrån och ut. För dig som vill komma i kontakt med kärleken till dig själv och som medvetet vill skapa ditt liv. Vi kommer jobba med andning, kroppsmedvetenhet och att lyssna inåt. Varje pass är utformat runt ett tema och vi arbetar både fysiskt och mentalt för att komma i kontakt med oss själva. Verktyg vi kommer använda oss av innefattar bl a meditation, medveten närvaro, andningstekniker, qigong och yinyoga.

I vår vardag går ofta energin utifrån och in i form av informationsflöde, prestation och krav mm. Det kan göra oss överväldigade och vi får svårt att medvetet välja livet. I denna kurs ändrar vi riktning på flödet och går inifrån och ut. Detta hjälper oss att hitta och använda vår inneboende kraft och medvetet skapa våra liv.


Yinyoga Challenge

För dig som anser att du inte kan eller vill hålla på med yoga. För dig som tror att du är för stel. För dig som vill bli rörligare men inte vet hur du ska gå tillväga. För dig som känner att du inte passar in i yogavärlden. För dig som redan är frälst yogautövare och bara vill gå på ett skönt yogapass.

Jag har själv haft väldigt svårt att känna att jag passar in i yogavärlden, jag ser inte alls ut som stereotypen. Jag bär på en del extra kilon. Jag är stel och kan t ex inte nå mina tår med raka ben, jag har till och med svårt att sitta på golvet pga korta och spända muskler. Det fina med yinyoga är att jag kan råda bot på dessa problem och att det finns varianter av positionerna för alla! Så häng med mig i vår på min Yinyoga Challenge - under 8 fredagar vilar vi oss till en rörligare och smidigare kropp. Jag kan inte lova att det kommer vara helt utan utmaningar men jag lovar att det kommer att vara värt det. På köpet kommer du att komma i kontakt med dig själv, komma ner i varv och kanske till och med förbättra relationen till dig själv och andra. 
 

LYS - Lift Your Soul

© Copyright Lift Your Soul